Rijke Schooldag

De rijke schooldag op onze basisschool is op woensdag en donderdagmiddag van 14.15 uur tot 16.00 uur. Van te voren moeten leerlingen zich opgeven om mee te kunnen doen.
Een rijke schooldag is een middag vol plezier, uitdaging en nieuwe ervaringen. Het biedt leerlingen de kans om hun interesses te ontdekken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Tijdens de rijke schooldag worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de leerlingen, zoals sport en spel, knutselen, koken, kunst, cultuur en muziek. De leerlingen krijgen de kans om hun creativiteit te ontdekken door deze activiteiten.

 

Tijdens deze activiteiten worden de leerlingen gestimuleerd om samen te werken en hun eigen ideeën en oplossingen te bedenken. Hierdoor ontwikkelen ze niet alleen nieuwe vaardigheden, maar leren ze ook belangrijke sociale en emotionele vaardigheden.

 

Een rijke schooldag na schooltijd biedt leerlingen niet alleen de kans om te leren en te groeien, maar ook om plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken. Het is een waardevolle aanvulling op het reguliere onderwijs en draagt bij aan een positieve en stimulerende leeromgeving.